top of page
_W2A8625_edited.jpg
  • thomas81546

Allt om KM-veckan

Årets KM-vecka inomhus blev en ännu större succé än förra året.

Många tävlande, massor med publik. Mingel, musik, mat och gemenskap i en lyckad blandning. Själva finaldagen drog 200 besökare och sammanlagt hade vi 190 deltagare i de olika klasserna.


Vi delade den här gången upp KM-veckan i fem olika delar. Det var dels själva tävlingsdelen som bestod av sjutton olika klasser som spelades under hela veckan. Junior-KM för grupperna röd och orange. Det var KM-dubbeln som den här gången bestod av två klasser och sist men inte minst själva finalfesten.


Tävlingsklasserna

Vi hade 105 deltagare i tävlingsklasserna. Från juniorsingel för 11-åringar till herr och damsingel och veteranklasser och allt där emellan. Årets vinnare i herr- och damsingel blev Jan Hammar och Rebecka Löfgren Haga. Sist i den här artikeln kan du se vinnarna i samtliga klasser.


KM-Dubbel

Km-Dubbel, som vi introducerade förra året, hade vi i år utökat med en klass, så nu var det dels Veteraner 60+ och en Damdubbel. KM-dubbeln är ju ett tävlingsformat där spelarna lottas med olika dubbelpartners, spelar korta matcher och samlar individuella poäng beroende på hur det går i de olika matcherna. Samtidigt är detta mer en social tillställning så i år kombinerade vi tennisen med mingel och en italiensk buffé också, vilket var mycket uppskattat. Vinnare blev Hanna Degard och Klas Hellstadius.Finalfesten

Finaldagen inleddes med fyra finaler och det var fullt ös med massor av människor och fin stämning. Totalt kom 200 besökare. De fick höra ett liveband spela; Wet Fish från Åkersberga, dricka finkaffe, hänga i baren och jubla när det var prisutdelning i alla klasser.


Sammantaget blev vår KM-vecka precis såsom vi önskar. Tävlan blandad med social samvaro, glädje och gemenskap.RESULTAT ALLA KLASSER

Herrsingel A: Jan Hammar

Herrsingel B: Max Hammar

Herrsingel C: Erik Falkeström

Damsingel A: Rebecca Löfgren Haga

Damsingel C: Dipa Velagapudy

Damsingel D: Paulina Illman Lindefeldt

Herrar Dubbel A: John Richard Jacobsson/Patric Jacobsson

Herrar Dubbel B: Patrik och Tobias BjörklundHerrar Dubbel C: James Bengtsson/Renato

Ciganovic

Generationsdubbel:

Elvis och Jesper Fornstam

Mixed Dubbel:

Josefin Lundmark och Marcus Singh

Junior Singel 11-15 år:

Arvid Nilsson-Söderström

Junior Singel 15-18 år: Sigge Hammar


Herrsingel 50 år:

Anders Florin

Herrsingel 55-60 år:

Erik Falkeström

Herrsingel 65-70 år:

Stephen Hollis


Damdubbel: 1:a Hanna Degard 2:a Lena von Segebaden 3:a Hanna Sahlin

Veterandubbel 60+:

1:a Klas Hellstadius 2:a Major Singh  3:a Sven-Erik Svensson


100 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page